PERSBERICHT

AMSTERDAM/DUIVEN, 15 juni 2018

 

Vandaag maken wij bekend dat Mr. Billie B.V. een meerderheidsbelang heeft verworven in Renflex Software B.V.. Mr. Billie B.V. is o.a. bekend van het online boekhoudpakket mrbillie.nl.

Renflex speelt met haar CRM software een belangrijke rol in het relatiebeheer van sportbonden, uitgeverijen, vakverenigingen en commerciële partijen.

Arjen Moenis namens Mr. Billie:

“Renflex is een prachtig bedrijf dat aansluit bij de ambities van Mr. Billie. Renflex heeft jarenlange ervaring op het gebied van complexe relatiebeheer systemen, boekhoudkoppelingen en het verwerken van betaalstromen.

Met Mr. Billie hebben we de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de ontwikkeling van een modern boekhoudsysteem. We denken dat bepaalde functionaliteit van Mr. Billie, zoals ons betaalplatform, UBL, bankkoppelingen en automatisch boeken voor diverse gebruikers van Renflex meerwaarde heeft.

We gaan de komende periode aan de slag met het moderniseren van het Renflex CRM pakket en de website.

Daarnaast gaan we de verschillende systemen naast elkaar leggen en waar mogelijk, functionaliteit over en weer toevoegen. Daarbij zal onze aandacht in eerste instantie uitgaan naar het integreren van het betaalplatform bij Renflex, met functies als het versturen van betaallinks en onze betaalverzoekfunctie.

Na de zomer zullen we onze gezamenlijke gebruikers hierover verder informeren.”

Gerard Vaarwerk namens Renflex:

“Ik ben erg blij met de toetreding van Mr. Billie. We halen hiermee een hoop extra ervaring binnen.

Met deze stap scheppen we de voorwaarden om de service te blijven geven, die klanten van ons gewend zijn. Daarnaast schept dit de mogelijkheid om verder te kunnen groeien en snel te kunnen inspringen op de wensen van onze klanten.

Er lag al langer de wens om Renflex CRM te vernieuwen en met Mr. Billie hebben we een partner gevonden, waarmee we dat snel kunnen realiseren. Daarnaast denk ik, dat de toevoeging van het betaalplatform en de administratieve afhandeling van betalingen, wat bij Mr. Billie volledig is geautomatiseerd, onze klanten op administratief gebied nog meer voordeel zal bieden.”

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u ons op de volgende manier bereiken:

Arjen Moenis: arjen@mrbillie.nl, 06-52 35 34 36 (vakantie van 18-6 t/m 30-6)

Gerard Vaarwerk: g.vaarwerk@renflex.nl, 026-384 24 24

Met vriendelijke groet,

 

Arjen Moenis, Gerard Vaarwerk