ALLE OVERZICHTEN OP EEN RIJTJE

TIJDLIJN

Alle transacties in je administratie staan chronologisch in je tijdlijn. Zoek je een specifieke transactie? Gebruik dan de zoekfunctie en uitgebreide filteropties om de transactie te vinden, die je zoekt.

PERIODECIJFERS

Bekijk je resultaat per maand, zodat je meer inzicht krijgt en je bedrijf beter kunt sturen. Klik door tot transactie niveau, zodat je ook vanuit je overzicht je cijfers kun corrigeren.

VORDERINGEN

Bekijk in één oogopslag, van wie je nog geld hoort te krijgen. Heeft je klant nog niet betaald? Stuur dan snel een aanmaning vanuit het overzicht vorderingen.

SCHULDEN

In het overzicht schulden, zie je precies welke facturen je nog moet betalen. Heb je de factuur privé betaald? Boek hem dan eenvoudig af, vanuit het overzicht.

BTW AANGIFTE

Van alle facturen, bonnetjes en bankmutaties wordt de BTW geboekt. In het overzicht BTW aangifte zie je precies hoeveel je moet betalen of terug kunt vorderen. En als je een bedrag niet snapt, kun je doorklikken tot de boeking.

KOLOMMENBALANS

In de kolommenbalans zie je per kostensoort wat het saldo is. Klik achter iedere kostensoort op het vergrootglas, om een saldo specificatie te bekijken en eventueel een boeking aan te passen.

MUTATIES (dagboeken)

Het overzicht mutaties is wat boekhouders de dagboeken noemen. Hierin zie je per soort (verkoop, inkoop, bank en memoriaal) alle transacties in chronologische volgorde.

UREN & OPDRACHTEN

Mr. Billie beschikt over een uitgebreide opdrachten administratie. Per opdracht kun je uren bijhoudenen factuurregels voor de toekomst opslaan. Per gebruiker kun je uren per opdracht of per week controleren.

JE ADMINISTRATIE IN EEN HANDIGE TIJDLIJN

De gedachte achter de tijdlijn, is dat je alle mutaties in je administratie, in één handig overzicht hebt. En dat je vanuit de tijdlijn je administratie ook verder kunt beheren. In de tijdlijn zie je in chronologische volgorde je verkoopfacturen, offertes, inkomende facturen, bankmutaties, berichten, waarschuwingen, reacties van klanten en verstuurde aanmaningen.

Onderstaand voorbeeld is van een verstuurde verkoopfactuur. Het zoekveld en filter (rechts) is handig wanneer je op zoek bent naar een specifieke factuur van een klant of bijvoorbeeld alle betalingen aan een bepaalde leverancier. Onder het filter heb je de mogelijkheid om documenten te uploaden naar je administratie.